Lyckats igen!

Denna helg är det Malmö Garden Show i slottsträdgården i Malmö. Har ni möjlighet tycker jag verkligen att ni ska åka dit en stund. Det kostar inget och med er hem kommer ni ha massvis med inspiration och nya idéer och kunskap. Förra året tävlade min klass och vår lärare för vår skola, Hvilan Utbildning, med en balkong. Balkongen med temat ”det mångkulturella Malmö” gick och vann hela tävlingen och detta året blev vi tillfrågade om vi ville tävla igen fast med en liten idéträdgård.

Idag när jag satt på knäna intill en odlingsbädd och planterade gul lök, ringde min lärare mig och berättade att vi vunnit med vår trädgård på Malmö Garden Show. Två år i följd! Kan det bli bättre?! Så galet roligt! Då jag åkte till England för att ha praktik kunde jag detta året endast hjälpa till med förarbetet så som rita skisser, scanna skisser och maila, delta i planeringsmöte med John Taylor, diskutera idéer med vår lärare mm. Åh vad glad jag är för våran skull och även för Hvilan Utbildning.

Min lärare berättade även att två gymnasieelever från floristklassen på vår skola idag kom på tredje plats i florist-sm samt att två gymnasieelever från trädgårdsklassen på vår skola idag tagit guld i anläggning. Himla massa grattis till er!

Bilden i detta inlägg är på vår idéträdgård och är hämtad från Malmö Garden Show facebooksida. Eftersom jag är i Bohuslän nu kan jag inte ta några bilder själv på vår trädgård men jag hoppas att någon från skolan gjort det eller att någon av mina föräldrar åker ned så jag kan visa fler bilder här på Septemberbacken senare.

Posted in Husliga ting och design, Mina skoldagar, Trädgården. RSS 2.0 feed.

2 Responses to Lyckats igen!

  1. Lollo says:

    Bra jobbat och jättegrattis! Jag ska absolut åka ner till Malmö i morgon och se er skapelse och hämta massor av inspiration… Någon ny liten planta hem blir det förmodligen också :) en ny sorts pelargon kanske? Den jag köpte av pelargonsällslapet där i fjol (Bornholm) är nu tre stora fina plantor :)

  2. Gratis, Grattis till era förnämliga placeringar! Jätteroligt!

    Kram
    Yvonne o LIR

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *