Fler fina ting

      

Massvis med fina ting har jag fått den senaste tiden. Är det inte från praktikplatser så är det för studenten. Så lycklig jag blir och jag förstår inte vad jag gjort för att förtjäna allt detta. Under denna helg har jag i studentpresent fått bland annat ett helt underbart kakfat i tre våningar gjort av gamla tallrikar, en gammal ostkupa i glas som jag så länge letat efter, gamla fina dukar som gått i släkten och som någon i min släkt suttit och gjort, trädgårdstillbehör, handmålat porslin, ett kameraobjektiv…

…blommor, lakrits, te till att ha i små söta burkar…

…en helt underbar gammal cykelkorg i rött, vitt och trä med namn och adress skrivet undertill till en av dess tidigare ägare…

…ett olivträd och en kiwiplanta…

      

… och en helt underbar helg som jag fått fira min student tillsammans med finfina vänner, familj och släktingar. Tack alla för det, presenterna och även till er som grattat mig här på Septemberbacken!

Posted in Återbruk, självhushållning och miljötankar, Husliga ting och design. RSS 2.0 feed.

One Response to Fler fina ting

  1. julia says:

    grattis igen! :) Vad fina saker, blir lite avundsjuk här.. ;) Vad fick du för något objektiv? kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *