Annorlunda bär, goda bär?

En av de som troget följer mig både på Instagram och här på Septemberbacken är helt underbara Lina som gick trädgårdslinjen på det gymnasium jag studerade på fast ett par klasser över mig. För någon dag sedan lade hon ut en bild på Instagram på något märkligt bär, så kallat pineberry, som skulle smaka precis som namnet säger alltså en blandning mellan ananas och jordgubbe. Jag blev väldigt nyfiken på detta och Lina frågade mig om jag ville ha några revor. Det tackade jag inte nej till och vi möttes upp i Hässleholm. Nu går jag och tittar på mina revor och hoppas på att de ska bära frukt om något år. Åh så spännande det ska bli att smaka dess frukt och tack Lina för att du gav mig dessa revor.

Posted in Trädgården. RSS 2.0 feed.

One Response to Annorlunda bär, goda bär?

  1. Lina says:

    Hoppas de tar sig, jag har ju inte heller smakat på bären så jag tycker det är minst lika spännande! :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *