En dag under trädkronorna

Igår låg jag större delen av dagen i hängmattan under björkarna i kanten av vår tomt. Solen sken och det kändes som en riktig brittsommardag. Jag tittade upp på trädkronorna ovan mig som började skifta i gult. Vinden tog tag i löven och björkfrön föll ned över mig. Jag njöt av naturens tystnad en stund och när klockan blev ett lyssnade jag på årets sista sommarpratarna. Åh vad jag kommer att sakna den stund med musik, prat, kunskap, förtvivlan, skratt och historier varje dag. Som tröst har jag dock några avsnitt kvar som jag missat att lyssna på. Missade ni gårdagens Sommar i P1 med skådespelaren och komikern Henrik Dorsin tycker jag verkligen att ni ska lyssna på den HÄR. Han är sannerligen nutidens Povel Ramel. Så fenomenal och skicklig i det han gör och uttalar sig om.

Posted in Okategoriserade. RSS 2.0 feed.

One Response to En dag under trädkronorna

  1. John says:

    Kan du mejla mig? Vi har ett litet erbjudande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *