Kollektiv K

Kollektiv K… ja där bor jag! Här på Biskops-Arnö ligger internatet i tre röda långa hus som tillsammans bildar ett U. Mellan husen är det en stor härlig gräsyta som kantas av oxlar med vackert silvrigt bladverk. Varje hus består av flera små kollektiv. Jag bor i K och delar pentry och badrum med fem stycken egentligen men endast tre för tillfället då ett av rummen gapar tomme. Dörren in till vårt lilla kollektiv fann jag väldigt tråkig och inte minst när man sedan kommer in till en hall med skor över allt och ett pentry med gardiner som liknar kökshanddukar. Jag ritade en teckning på mig, Subhadra, Alexis och Ida och hängde upp på vår dörr. Nästa projekt får bli vårt pentry men även det ska nog gå att få lite finfint.

Från vänster: Subhadra, jag, Alexis och Ida

Posted in Mina skoldagar, Teckningar och målningar. RSS 2.0 feed.

One Response to Kollektiv K

  1. Lollo says:

    Ni är allt ett sött litet gäng ni ;)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *