Minnen kan ingen ta ifrån en

Förra veckan kunde jag verka glad men innerst inne kände jag mig förvirrad, ofokuserad och känslosam. Varje dag tänkte jag på min förra hund, Limerick, och jag kunde känna att det fanns något tungt inom mig. Varför fick jag upp så många bilder och minnen med honom just den veckan? Det var ett bra tag sedan han dog och jag har accepterat det ganska bra nu. Först på fredagen kom jag på att det var i fredags för ett år sedan han dog och idag för ett år sedan jag fick veta det. Så många minnen kom tillbaka och under hela resan hem till Skåne satt jag tänkte på de fina minnen jag fick med min fyrbenta vän. Här är de ord jag skrev på Septemberbacken någon dag efter händelsen då jag hade samlat lite kraft till att berätta för er. Bilderna ovan och nedan togs någon dag innan han dog är de sista bilderna jag har med honom. Jag saknar dig fortfarande Limerick!

Posted in Okategoriserade. RSS 2.0 feed.

One Response to Minnen kan ingen ta ifrån en

  1. steven says:

    it is very sad when we lose our pets, but we can’t forget how they make us laugh because of all the crazy things they do. And although sometimes they ruin our furniture, scratch our arms, put holes in our fingers and drink all our milk we still can’t help loving them.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *