Kottar om halsen

Jag har ju helt glömt att berätta om det halsband jag burit mer eller mindre varje dag sedan jag började studera här på Biskops-Arnö. Det var en dag i augusti då jag gick en promenad i skogen själv. Jag gick bland den höstbeklädda lövskogen i hopp om att finna lite kantareller. Jag fann inga och snart började det skymma och jag begav mig tillbaka till skolan. På vägen fann jag några fina tallkottar. Jag tog upp en av de och bestämde mig för att göra ett halsband av den, ett halsband som skulle påminna mig om det fina min tid på ön givit och kommer att ge mig. När jag var yngre brukade jag hänga al- eller lärkkottar i öronen och tydligen har den barnsliga kreativiteten inte försvunnit ännu, tack och lov.

Posted in Återbruk, självhushållning och miljötankar, Husliga ting och design, Mitt klädskåp, Trädgården. RSS 2.0 feed.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *