På marknivå

Nu har skolan och en ny termin åter igen börjat. I lördags kände jag ingen större längtan efter att åka tillbaka till Biskops-Arnö då jag så gärna hade velat vara hemma en dag till för att hinna göra det där sista tillsammans med familjen och hundarna innan det skulle dröja ett par månader innan jag fick se de igen. När söndag morgon kom och det var dags att sätta sig på tåget uppåt försvann dock denna känsla och övergick till en längtan efter vänner, lugnet på ön, lektionerna och allt pianospelande.

Mer eller minder varje dag under julledigheten har jag tillbringat ett antal timmar på golvet bland alla dammråttor och hos mina saknade fyrbenta vänner. Vi har lekt kurragömma, somnat på fårskinnsfällen framför kaminen, gått långa skogspromenader och delat på en lakritsbit. Om två månader ses vi igen Chester och Melwin!

Posted in Okategoriserade. RSS 2.0 feed.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *