Julklapp, klappjul

Vet ni vad… i julklapp fick jag av min söta underbara mamma ett virkat fodral till min mobil som hon hade fodrat med fint tyg i lin. Alla dessa timmar med virkning och sömnad hade hon lagt ned på mig. Så fint!

Hon gav mig även ett gammalt halsband i silver.

Skinn, tenntråd och knappar av renhorn till att fläta och gör armband av fick jag också.

En ny dagbok och pennor, bläck och papper till kalligrafi. Med penna och stift som jag doppar i svart bläck skriver jag med mer eller mindre varje dag men nu ska jag se till att lära mig att skriva riktig kalligrafi. Hur kan ord och skrift vara så roligt?!? En dag hoppas jag även på att finna en fungerande gammal skrivmaskin i en andrahandsbutik som kan få följa med mig hem och få fylla både tre och fyra papper med bokstäver.

Även nya pianonoter fick jag i julklapp av mina föräldrar. De var köpta andrahand och så där härligt använda och någon som antecknat på bladen. För mig ska böcker och notblad vara fulla med anteckningar och vikta hundöron i hörnen på sidorna. Det ska synas att de är lästa och brukade.

Posted in Allt annat, Återbruk, självhushållning och miljötankar. RSS 2.0 feed.

One Response to Julklapp, klappjul

  1. steven says:

    jag fick sockor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *