Helgens bestyr

      

Första helgen här på skolan sedan julledigheten och det känns väldans bra att ”bara” få vara på ön och göra det man känner för. Igår blev det långfrukost och vid tio löste jag, Ida och Mirja melodikrysset vilket jag snart tycks ha infört till en rutin i vår vardag. Jag blir så glad när jag finner någon som vill lösa melodikrysset och spela ordspel med mig. Under dagen blev det även en promenad. Jag kröp i min pappas lite för stora jacka som jag fått låna och begav mig ut i den bitande kylan. På marken ligger ännu snö och vattnet kring ön har frusit. När kvällen led mot sitt slut blev det dans och tillverkning av eget schampo i klassrummet tillsammans med några klasskamrater.

      

Många timmars övande på skolans flygel blev det också. För tillfället försöker jag komma på hur det vackra stycket Once Upon In December spelas och en liten bit har jag nog kommit på i alla fall. Någon som vet hur stycket spelas eller har noter?

Posted in Fotografier, Mitt klädskåp, Musik och film. RSS 2.0 feed.

One Response to Helgens bestyr

  1. Lollo says:

    Åh! Underbara Anastasia. Kommer ihåg låten. Den kom från hennes speldosa och det var när hon sjöng den som de förstod att hon verkligen var Anastasia…
    I Disney’s version alltså :-) den var så sorglig. Tror filmen finns kvar här hemma om du inte gett den till kusinerna.
    Hittade en pianolänk på youtube ( inte bästa ljudkvaliten) men verkar vara samma noter som du har. http://m.youtube.com/watch?v=bs2VL_HYG9Y

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *