Fint på burk

I veckan som snart passerat har jag under lektionerna bland annat arbetat med att ta fram etiketter till de produkter vi säljer. Jag kanske först ska berätta att jag i höstas började på en utbildning som heter Naturens Medicin på Biskops-Arnö några mil norr om Stockholm. Där får vi bland annat lära oss att tillverka salvor, krämer, te, tinkturer, halskarameller, schampo ja allt man kan tänka sig som går att tillverka av det naturliga. Snart, i början av februari för att vara mer precist, ska jag och några klasskamrater åka upp till Jokkmokk för att stå och sälja våra produkter på ett par olika marknader under ungefär en vecka. Den ena marknaden är en historisk marknad och medeltid och 1600-tal är årtalet som gäller emedan den andra marknaden är en helt ”vanlig”. Att göra etiketter som passar till både en historisk och en vanlig marknad var inte det lättaste så jag är nog glad för att jag inte är en sådan där grafisk formgivare… (förlåt mamma)

Här är några av salvburkarna i alla fall. Etiketterna på tepåsarna mm och foldern om våra produkter som jag arbetar med just nu får jag visa vid ett senare tillfälle.

Posted in Återbruk, självhushållning och miljötankar, Husliga ting och design, Mina skoldagar, Naturens skafferi, Teckningar och målningar. RSS 2.0 feed.

One Response to Fint på burk

  1. Sara says:

    Låter hur bra som helst och att få lära sig att tillverka egna naturliga produkter, waow!

    Tycker att etiketterna är riktigt fina på de burkarna på bilderna!

    Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *