Rimfrost i skägget

Idag är det kallt ute, galet kallt, minus 20,8 grader närmare bestämt. Jag och Mirja gick efter frukosten ut för att ta lite bilder på det vackra snötäckta Biskops-Arnö och alla dess detaljer vilka var dekorerade med glittrande rimfrost. Efter ungefär en halvtimme fick vi dock ge upp fotograferandet eftersom känseln i våra fingrar och tår tycktes ha försvunnit. Aningen klumpig kände jag mig då jag pulsade fram i snön iklädd dubbla ylletröjor, underställ och vinterutstyrsel utanpå detta. Särskilt många bilder vart det inte men allt var så himla fint ute och trots den försvunna känseln i fingrarna och ”klumpedunskänslan” kunde jag inte låta bli att njuta av det jag befann mig bland.

Posted in Fotografier, Mina skoldagar. RSS 2.0 feed.

2 Responses to Rimfrost i skägget

  1. Lollo says:

    Bara 13 minus i Skåneland i morse. Uppåt dagen var det riktigt skönt och solen värmde. Vi var ute i tre timmar och åkte långfärdsskridskor på Oppmannasjön. Naturligtvis utrustade med fika ;-) (…och allt annat i fall någon skulle plumsat i vattnet såklart!) Men vi har inte eran fina rimfrost!

  2. ja visst serö, vad trevligt :)!

    ÅHH guuuud så vackra bilder!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *