En bok med fina bokstäver

Idag hade det kommit ett paket till mig och efter skoldagens slut gick jag för att hämta det. Paketet innehöll en bok i hur man skriver kalligrafi. Att skriva är något jag älskar och ikväll ska jag göra det jag länge tänkt göra, nämligen lära mig att skriva massvis med olika stilar.

Till varje stil som beskrivs i boken finns det även en kort historik om var när och hur den kom fram och användes. Denna bok har min mamma haft som lärobok när hon en gång skulle lära sig att texta och när jag för någon dag sedan kikade lite på Tradera fann jag samma bok till ett skamligt pris.

Posted in Återbruk, självhushållning och miljötankar, Husliga ting och design. RSS 2.0 feed.

One Response to En bok med fina bokstäver

  1. Lollo says:

    Du måste berätta hur reservoarpennorna var att skriva med mot vanligt stift. Nyfiken ;-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *