Ett mål för sommaren

      

Om ni befinner er i Skåne eller södra Småland i juli tycker jag verkligen att ni ska besöka Yvonne Henrikssons underbara trädgård som hon onsdagen den 17 juli klockan 14.00-17.00 samt torsdagen den 18 juli klockan 14.00-17.00 öppnar för trädgårdsvandring. Hennes helt underbar trädgård i allmogestil ligger utanför Lönsboda i Östra Göinge. Prunkande rabatter med allt från perenner till grönsaker.

Första gången jag besökte Yvonnes trädgård var under BoDagarna 2009. Sedan dess har hon och jag fått allt mer kontakt och förra året då jag hade örtagården som projektarbete frågade jag henne om hon ville vara min mentor genom projektet. Denna underbara människa hjälpte mig så mycket med både kunskap och inspiration och som avslut på det samarbetet åkte hon, jag och min mamma i somras till Sölvesborg på trädgårdsrunda. Öppna trädgårdar, trädgårdsmässa, god middag, massvis med skratt och en dag jag ofta tänker tillbaka på var vad det blev.

Här kan ni läsa mer om henne och hennes trädgård. Information om Yvonnes trädgårdsvandring kommer jag även att lägga ut på min anslagstavla som ni finner högst upp på min sida. Själv kommer jag antagligen att jobba de dagar då hon har öppen trädgård men jag ska göra allt jag kan för att arbeta in några timmar så att jag kan ta ledigt en av eftermiddagarna. Hoppas vi ses där!

Posted in På besök borta, Trädgården. RSS 2.0 feed.

One Response to Ett mål för sommaren

  1. Lollo says:

    Kan varmt rekommenderas!!! Både trädgården och Yvonne som bjuder på både sig själv och sin enorma kunskap.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *