Trotsar vintern och tänker på våren

Jag njuter av den vita snön som ligger som ett till synes mjukt och mysigt täcke över marken och jag uppskattar den kyliga friska luften som biter i mina kinder. Än är det för kallt för att gå utan jacka och utan skor men idag trotsar jag vintern, tänker på våren och går till lektionen i byxor och skjorta av manchestertyg och mina röda tygskor med mer hål än tyg.

skor ~ converse  ❧  byxor ~ Monki  ❧  skjorta ~ andrahandsbutik

      

Posted in Mitt klädskåp. RSS 2.0 feed.

7 Responses to Trotsar vintern och tänker på våren

 1. Lollo says:

  Du är allt lite tokig du :-)

 2. Soffan says:

  Nu blev jag sugen på att ha mina röda converse idag med! Så de åker på :D

 3. fridan says:

  Hejsan svejsan! Först vill jag säga tack för dem fina kommentarerna på min blogg. Det gör mig riktigt glad i magen. Sedan vill jag bara säga att du har tar kalas fina foton & har en väldigt toppen fin stil.

  Kramar Frida

 4. Sara says:

  Tack för din fina kommentar!

  Ps. älskar skjortan, färgen är hur skön som helst ^^.

 5. Kul att du vill vara med in min utlottning. Varma sockor är ett måste för mig just nu, men så är jag ju frusen av mig med. Inga converse här inte. Vilken underbar blogg du har. Besöker dig snart igen.

  Må så gott

  Kram Karin

 6. steven says:

  nu vet jag du är tokig, måste det frysa där

 7. Gud vilken fin skorta, älskar färgen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *