Söndag

Idag frys jag, eller fryser som alla utom jag tycks säga. För mig blås (blåser) det ute också. Jag dricker flera koppar te, sitter och skriver brev till mina vänner där hemma i Skåne och fyller mitt skissblock med illustrationer. Åt en smörgås med brunost och tomat till frukost och en pepparkaka till efterrätt efter lunchen. Nu ska jag vila middag för det inbillar jag mig att man får göra på söndagar. Vet ni vad; nu har jag skrivit några rader här på Septemberbacken i åtta dagar i sträck. Det känns faktiskt himla fint att vara igång med bloggandet igen och åter få inspiration och fin respons av er som läser och skriver. Ha en väldans fin söndag!

Posted in Små funderingar. RSS 2.0 feed.

3 Responses to Söndag

 1. Lollo says:

  sova middag!?!?!?! ….OK kan du behöva. Är också kulen idag fast jag har eldat i kaminen sedan i morse. Är nog trötthet så jag följer kanske ditt infall :-)
  kram

 2. fia says:

  Ser fint ut det där.
  Trodde du var skåning ;)
  Själv är jag från Sundsvall så halva ord förstås ju väääl.
  Ha de´
  kram
  Fia

 3. Hej Frida!

  Visst är söndagar sköna! Jag har också tagit det riktigt lugnt idag – långdragen frukost, mycket fika och sen skidåkning. Varmt te blir det också. Jag frossar i alla mina sorter – timjan, mynta, citronmeliss ”Hjärtans fröjd”, rosenblad, basilika och salvia, rölleka och kamomill… Det svåraste är att välja!

  Kram
  Yvonne o LIR

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *