Frukostmöte

Det är inte varje dag man har frukostmöte med sina föräldrar, det har nog aldrig hänt när jag väl tänker efter. I morse bakade jag scones och under en förmiddagsfika samtalade jag med mina föräldrar om att starta ett förtag. Jag får lite jobb då och då vilka kan vara allt från fotograferingar, illustrationer och grafisk form till dekoratör- eller stylistjobb. Himla roligt finner jag detta och nu kände jag att det nog är dags att starta ett litet företag. Ekonomi, marknadsföring och allt som hör företagsamhet till ska bli så spännande att prova på och trots att jag under gymnasiet läst ett antal kurser inom detta är jag glad över att ha två föräldrar som båda driver eget företag. Har förresten ni några bra tips till en snart nybliven företagare?

Mitt recept på scones finner ni här.

Posted in Mina arbetsdagar. RSS 2.0 feed.

2 Responses to Frukostmöte

  1. Madeleine says:

    Lycka till :)

  2. Majja says:

    Mattin funderar också på att starta eget så vi bokade ett (kostnadsfritt) möte hos Nyföretagarcentrum, kvinnan som vi träffade var väldigt trevlig och ledde samtalet genom att ställa bra frågor som fick oss att tänka på rätt saker! Kan också starkt rekommendera att surfa in på Skatteverkets hemsida och gå på någon utav deras kurser. Ibland har de ”starta-eget-dagar” också gratis och SUPERBRA!

    När du väl är igång sen; NÄTVERKA NÄTVERKA NÄTVERKA! :D

    Lycka till & kör hårt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *