Födelsedagskalas

      

Idag fyller min fina Melwin ett år! Åh vad jag saknar dig, min fyrbenta vän där hemma i Skåne! Ikväll ska jag ringa hem via skype och tala med honom som alltid ser så frågande ut när han hör min röst genom den där lådan till dator. Jag ska se till att han fått en smörgås med leverpastej eller ett märgben att gnaga på. Grattis Melwin, min fina hund!

En liten låt från mig till dig Melwin… Förgätmigej, en av Lena Andersons fina alfabetssånger är det jag spelar.

Posted in Musik och film. RSS 2.0 feed.

One Response to Födelsedagskalas

  1. Lollo says:

    Leverpastejsmörgås, bollkastning, spår och promenad….. vi hann med allt :-) Han till och med fick spana på en flock hjortar på ängen utanför….lyckliga Melwin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>