Vem släckte ljuset?

Ikväll 20.30-21.30 är det Earth Hour så släck alla lampor, datorer, tv-apparater och allt där till vetja. Ikväll samlar jag och en skolkamrat ihop de få elever som är kvar på skolan över helgen, bjuder in de till mitt klassrum, tänder levande ljus, umgås, sjunger och spelar musik, går en runda på skolan för att släcka alla lampor och fikar med goda kakor och frukt vi fått från matsalen. Varför är det inte Earth Hour varje vecka?

Posted in Återbruk, självhushållning och miljötankar, Mina skoldagar, Små funderingar. RSS 2.0 feed.

One Response to Vem släckte ljuset?

  1. Sara says:

    Tack för den oerhört snälla kommentaren, bättre bilder på mina kläder kan möjligtvis komma upp. Måste först hitta en som är villig att fota mig ^^.

    O jag kan hålla med att man borde ha earth hour oftare, det är oändligt mycket bättre för miljön och trevligt kan jag tycka. För när man inte har alla tekniska apparater att roa sig med umgås man mer med de runt omkring en, fikar, pratar, spelar spel ^^.

    Ha det fint!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *