När det är slut får man skapa det åt sig

Att kunna tillverka egna tvålar, salvor, tandkrämer, förkylningsteer, halskarameller mm är verkligen fint och jag är så himla glad över att jag fått lära mig det. Idag har jag gjort schampo med ringblomma i. Jag har även packat ihop en liten låda med lite presenter och kurer till mina vänner och närstående där hemma i Skåne som jag snart åter ska få träffa. Ha en fin lördagskväll och Earth Hour!

Posted in Återbruk, självhushållning och miljötankar, Mina skoldagar, Naturens skafferi. RSS 2.0 feed.

One Response to När det är slut får man skapa det åt sig

  1. Fia says:

    Sånt gillar jag skarpt! Men har inga kunskaper om hur man gör. Härligt och fantastiskt att du kan!
    kram
    Fia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *