Aprilväder men nästan vår

Även om jag förra vecka kunde gå med armarna bara och det i helgen snöade massvis, har jag nu ätit lunch utomhus flera dagar, suttit intill en vägg i söderläge utomhus och läst en bok på lunchrasten samt låtit mina tygskor komma fram ur garderobens mörka vrå… är det inte lite vår då i alla fall?

Posted in Mitt klädskåp, Små funderingar. RSS 2.0 feed.

2 Responses to Aprilväder men nästan vår

  1. Sanns says:

    Ja, helt klart är det det! :) Jag har redan gått med tygskor ett tag även om det är liite för kallt för det än. Men jag gör det ändå. :) Härlig färg på klänningen!

  2. Lollo says:

    Jag trotsade vintern och plockade fram tygskor och täckjacksväst för nästan tre veckor sedan vilket resulterade i en riktig ”bonnaförkylning”….fast det var det värt :-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *