Lite sommartoner

Idag varvas min dag med lektioner om örter och sjukdomar, övande på min pianoläxa och  framkallning i fotolabbet i skolans källare så en dag som denna, en onsdag i april, får det bli en liten visa på piano som jag spelar. Wilmas Tema av Stefan Nilsson ur tv-serien Skärgårdsdoktorn. Lite små fel spelar jag men vad gör det… Ha en fin onsdag!

Posted in Musik och film. RSS 2.0 feed.

3 Responses to Lite sommartoner

 1. Lollo says:

  ÅÅÅÅÅÅHHH! Nu längtar jag till sommaren och havet …. JÄTTEMYCKET :-)

 2. fridan says:

  Åh, du tar har så många fina bilder här på dig blogg och jag tycker verkligen om din klädstil! Jätte fin är du! :)
  Hoppas du har det jättebra!

  Kramar Frida

 3. Frida Hållberg says:

  Hej! Underbart vackert!!! Har du noterna till den? Och skulle det vara möjligt att få dem isåfall? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>