Svart på vitt eller vitt på svart

Igår hade jag och min klasskamrat Mirja en fin fredagskväll i skolans fotolabb. Framkallande av fotografier men framför allt experimenterande med bilderna var vad det blev. Nylonstrumpor, kartongskivor, våra händer, långa exponeringstider, korta exponeringstider… här är några av bilderna…

Idag regnar det för första gången på flera månader men jag kan inte låta bli att tycka om det. Det är dagar som dessa man med gott samvete kan sitta inne och spela piano, måla eller läsa en bok. Hoppas ni får en fin helg!

Posted in Fotografier, Husliga ting och design. RSS 2.0 feed.

2 Responses to Svart på vitt eller vitt på svart

  1. Madeleine says:

    Bilderna ser så där härligt gammaldags ut :) Kram

  2. Lollo says:

    Det är så underbart fint med svart/vita fotografier! Kul att ni har tillgång till mörkrum och vilken fantastisk lärare som ställer upp och lär er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *