Från oktober tillbaka till maj

26052013-_MG_2368

Mina fina hemtrakter, norra Skånes inland. Maj månad då allt är så där overkligt grönt. Maskrostäckta kohagar, stengärden, blommande lönnar och syrener, bräken som nästan rullat ut sig helt till ett skirt bladverk, röda gårdar med vita knutar, täta granskogar och luftiga blandskogsängar. Bilderna tog jag i slutet av maj, helgen efter min skolavslutning detta år, då jag åkte hem till min farmor strax utanför Glimåkra. Jag tycker så mycket om att gå på dessa grusvägar som slingrar sig fram genom det skånska landskapet. Gå i en mörk granskog där mossan ligger som ett grönt och mjukt täcke över marken. Klättra upp på gärdsgårdarna och samtala en stund med korna.

26052013-_MG_2409

Posted in Fotografier. RSS 2.0 feed.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *