Loppislycka

Igår besökte jag andrahandsbutiken Erikshjälpen i Kungsbacka för första gången sedan jag flyttade hit. Jag tycks inte ha samma smak som kungsbackaborna men det tackar jag för. Så många fina ting jag fann!

En senapsgul plåtlåda som jag kan gömma alla mina sladdar, externa hårddiskar och kortläsare i på skrivbordet.

Tre stickade tröjor, ett randigt linne i vitt och rostrött (ej med på bilderna) och ett par svarta gubbskor.

En A-linjeformad kappa i tweed. Orange, vit och mörkt blågrön med stora bruna knappar. Ursäkta att den är lite skrynklig på översta bilden i inlägget men så kan det bli ibland.

En petroleumblå tunika med rosett i halsen som jag ska bära tillsammans med min bruna basker dagar som är lite finare än andra. Ett långhalsband med träpärlor. En virkad duk och en bok. Så många fina ting med sin unika prägel hade jag inte ens fått ett par nya skor för i en vanlig butik och det känns alltid fint att kunna bidra lite till ett välgörande ändamål.

Posted in Återbruk, självhushållning och miljötankar, Mitt klädskåp. RSS 2.0 feed.

One Response to Loppislycka

  1. Sanna says:

    Åh, vad kul med så mycket fina fynd! Är också ute efter en kappa..men har inte hittat den ännu. :) Din var jättefin! Trevlig kväll. Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *