Morgonstund i skolan

Idag har jag begett mig en timme tidigare till skolan för att få tillgång till internet. Fortfarande, sedan stormen, har mitt internet inte kommit åter. Skriva några rader här på septemberbacken, betala räkningar, maila och allt därtill är värt en timmes mindre sömn. De senaste dagarna har vackert snöfall och töväder blandats. Ena stunden känner jag mig lycklig och försöker fånga snöflingor på tungan, nästa stund hoppar jag i pölar av vatten och slask. Ett par skoldagar har jag och min klass hamlat lindarna på Gunnebo och snart ska jag springa in i klassrummet för att lyssna på en arborist. Håll till godo med lite bilder på Gunnebo i vinterskrud och hoppas ni får en fin dag.

Posted in Allt annat, Fotografier. RSS 2.0 feed.

2 Responses to Morgonstund i skolan

  1. Karin-Anita says:

    Hej Frida! Vilka vackra bilder du tagit på slottet. Det ser väldigt kallt ut med den glittrande snön, men fridfullt. Hoppas du inte blåst bort i stormarna som varit, men nu får du snart jullov, och då blir det säkert många fler bilder från den långa vintern, och lite djurliv kanske också. Ha det bra vi ses snart. Kram mormor.

  2. Lollo says:

    Det är underbar plats du studerar på. Passa på och njut :-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *