Trippa fram på tå

När jag i höstas skulle börja studera utanför Göteborg bestämde jag mig för att verkligen utnyttja kulturutbudet. När man annars bor en bit ut på landsbygden är städerna och dess kultur och speciella stadsliv för långt borta för att nyttja varje vecka. I veckan har jag anmält mig till tre danskurser på en dansskola i Göteborg. Äntligen ska jag få börja dansa klassisk balett igen! En kurs i vanlig klassisk balett, en klassisk balett tåklass och en kurs i jazzdans. Nu bänder jag på kroppen och tränar mina vrister. I kalendern räknar jag ned. Om någon vecka ska jag få sitta på spårvagnen på väg mot danssalen. En lycklig Frida men ledsna fötter som får tryckas ned i ett par skor.

Posted in Allt annat. RSS 2.0 feed.

One Response to Trippa fram på tå

  1. Karin-Anita says:

    Är det inte konstigt Frida. Du skall överta din mor och dina mostrars roll som ballerina, vad jag är stolt över dig. Jag har slitit i 12 år med dina förfäders lektioner och sytt dräkter till teaterföreställningar, och även hjälpt andra elever att sy och komponera deras dräkter, och nu har jag fått belöning för mödan, då även mitt barn-barn har fått samma intresse. Detta är kan jag säga arv av stora mått. Hoppas inte tårna tar för mycket stryk, linda dem väl med fetvadd så du inte blöder. Stora famnen från oss i Vallberga. Ha det gott i helgen. Kram.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *