I en mapp

Som ni säkert vet är målandet, tecknandet och illustrerandet en stor del av mitt liv. Det är något jag gärna ägnar mig åt när jag vill fly från vardagen, sitter och väntar på bussen eller när jag har svårt att hålla fokus på lektionen i skolan. Ett skissblock bär jag alltid med mig i väskan men när jag ska resa lite längre sträckor och vill ha med mig målningar och teckningar, bär jag de i denna svarta bildmapp. En stor och bra mapp som jag knyter ett spetsband om. Ett alternativ är ett teckningsrör men de fungerar inte när man använder akvarellpapper eller andra hårdare ark, ska frakta ett collage eller moodboard där alla lager av material gör pappret tjockt och så vidare. Min mapp är inhandlad på Drewex, en konstnärsbutik i Malmö. Den kostade några kronor men det gör även den tid och kärlek jag lägger på mina målningar.

   

Posted in Teckningar och målningar. RSS 2.0 feed.

One Response to I en mapp

  1. Karin-Anita says:

    Visst är det bra med denna portfölj, då teckningarna kan ligga slätt. Du är så duktig och noga med vad du gör, så inget får gå till slumpen. Önskar dig fortsatt intresse för ditt skapande på papperet. Vi ses.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *