Allting på sin plats

För några år sedan höll jag alla träningstider, läxinlämningstider, provdatum och så vidare i huvudet. Det mesta kom jag ihåg men jag kände mig trött och förvirrad, mer förvirrad än vad som är normalt för mig. Istället flyttade jag över mitt liv till en kalender, den bok som vi människor har för att tro att vi kan kontrollera våra liv. Det tror jag inte att vi kan men det känns alltid bättre att kunna slappna av och lita på att tider, läxor med mera står i denna lilla bok. I år tillverkade jag min egen kalender. På framsidan fick en av mina illustrationer vara, den som ”känns som Pettson” som jag ofta får höra. Jag blir så glad för de orden då Sven Nordqvist är en av mina favoritillustratörer.

Kalendersidorna skrev jag ut direkt från datorns kalender.

Sidorna är bara ihophäftade och på baksidan fick ytterligare en av mina illustrationer vara. Fram och baksida är utskrivet på ett något tjockare ark.

Posted in Återbruk, självhushållning och miljötankar, Husliga ting och design. RSS 2.0 feed.

One Response to Allting på sin plats

  1. Ann-Kristin says:

    Åh, det är ju bara helt ljuvligt, Frida! Du kan konsten att förgylla på det jord- och naturnära sättet! Man blir så glad och lugn (på något vis) när man ser dina finstämda bilder!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *