Finfika

Min finfina klass har infört en himla bra rutin. Varje vecka är vi två personer som sköter vattning av blommor, städning och diskning i vårt klassrum och kök men det bästa är att dessa två personer även ska bjuda på fika någon gång under veckan. Finfika varje vecka! Kan det bli bättre! Denna vecka var det min och Hannas tur att städa och baka. Idag bjöd jag på en chokladkaka, choklad tycker alla om, och eftersom många i klassen frågade efter receptet så tänkte jag bara säga att ni finner det här:

RECEPT TILL CHOKLADKAKA

Posted in Allt annat. RSS 2.0 feed.

2 Responses to Finfika

  1. Madeleine says:

    Ser riktigt gott ut! :) Kram

  2. steven says:

    Din kaka ser ut så smaklig att det har gjorde mig hungrig. Om du älskar choklad så mycket som mig du måste verkligen försöka chocolate fudge cake, det är verkligen chocoholic himmel, eller kanske black forest gateau, min absolut favorit. Jag hoppas att du förstår min svag svenska.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *