Efter regnet


I lördags kände jag att jag behövde lite tid för mig själv så det blev på med conversen och ner med kameran i väskan och cykla till Hovdala. Hela vägen från Vankiva ut till Hovdala öste regnet ner. Envis som jag är vände jag inte hem fast än att jag var blöt från topp till tå och mina fötter kalla och utan känsel. När jag kom fram sprack det upp och solen tittade fram. Det blev ett underbart väder och mina kläder torkade ganska snart. Lika underbart tyckte jag dock inte att det var när jag upptäckte att det var fullt med imma på kameralinsen. Jag hade ingen trasa med mig så jag kunde ta bort fukten. Det blev till att göra det bästa av situationen. Med min fantasi började jag ta lite foton trots kondensen på linsen. Bilder med mystik… varför inte?Hela kvällen satt jag sedan och plockade bland dagens resultat. Idag, söndag, började ett bildspel ta form. Jag kände att något nytt behövde hända på septemberbacken, ett annat sätt att presentera mina bilder på. Jag skapade ett youtubekonto för att filmen inte skulle ligga som en tung fil på min blogg. Efter mycket experimenterande och exporterande fungerar det nu äntligen. Kanske inte världens bästa kvalité då jag inte riktigt kommit fram till den bästa filformatet att exportera till men det är en test. Kommentera mer än gärna om ni har synpunkter eller erfarenhet av detta. Tog även några bilder på Hovdala i somras. De kan du se om du söker på ”sommarkänslor”.

Nu skall jag inte skriva mer utan ni ska få titta på resultatet. Bilderna i början är de då jag hade imma på linsen. Jag har kortat ner filmen till ca två minuter så att ni skall orka titta på den. Hoppas ni gillar det.

Posted in Fotografier, Musik och film. RSS 2.0 feed.

2 Responses to Efter regnet

  1. Julia ~ says:

    Vilket vackert sätt att visa dina bilder! Jag gillade detta skarpt, och jag tycker att musiken framhäver bilderna och Hovdala på ett väldigt fint och passande sätt! (och hovdala är helt underbart att fotografera!)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *