Blått på vitt

Även om jag inte har sommarlov så är det lik väl juni och sommarkänslor. Brunbrända ben, blåmärken och myggbett, smutsiga fötter och sommarpratarna på radion. På kvällarna är jag ute tills solen gömmer sig bakom horisonten. Jag bär långa kjolar, linnebyxor, bomullströjor, linnen i spets och hattar i alla dess former; allt i blått och vitt.

stråhatt ~ Gunnebo Slott och Trädgårdar (men omgjord av mig)  ❧  tröja ~ H&M  ❧  linnebyxor ~ andrahand  ❧  skor ~ andrahand

linne ~ Monki  ❧  väska ~ en butik i Lund jag inte minns namnet på

stråhatt ~ Gunnebo Slott och Trädgårdar (men omgjord av mig)  ❧  tröja ~ H&M  ❧  kjol ~ H&M  ❧  väst ~ Indiska

Posted in Återbruk, självhushållning och miljötankar, Fotografier, Mitt klädskåp. RSS 2.0 feed.

One Response to Blått på vitt

  1. steven says:

    Vacker Frida!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *