Detaljer i Vimmerby

En kväll efter min praktikdags slut går jag en promenad i Vimmerby. I handen har jag min kamera. Jag kan inte låta bli att ta några fotografier på de underbara trähusen som blivit skonade från städernas modernisering under andra hälften av nittonhundratalet. Jag går längst de smågatstensbelagda gatorna och drömmer mig bort.

Vackra gator.

Roliga detaljer. Jag blir varm i hjärtat när jag ser hur man anpassar sig efter naturen på olika vis.

Posted in Fotografier, På besök borta. RSS 2.0 feed.

2 Responses to Detaljer i Vimmerby

  1. Louise Persson says:

    Fantastiskt fint! Lite i Astrid Lindgrens anda….

  2. steven says:

    What a quaint little place. The wooden houses are really nice.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *