Gula ben, grön klänning och röda naglar

Lite orolig över vad som hända skall under våren räknar jag ned mina sista skoldagar på trädgårdsmästarutbildningen. Hela dagarna sitter jag och studerar. Jag känner mig trött och trasig. Nu klär jag mig i glada färger och åker och sjunger med kören en stund. Kanske känns läxorna roligare när jag kommer hem igen ikväll.

Posted in Mitt klädskåp, Små funderingar. RSS 2.0 feed.

One Response to Gula ben, grön klänning och röda naglar

  1. Louise Persson says:

    Fin du är! Färger gör en faktiskt både gladare och piggare, vilket många butiker bör upptäcka så här på höstkanten. Där är det inte mycket till färg. Däremot tycker jag mig se att de har alla nyanser i svart, grått och vitt! :-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *