Från Kungsbacka till Skåne

Nu har jag lämnat detta vackra för att tillbringa en månad hemma i kära Skåne. Det är inte mycket tid kvar av min trädgårdsmästarutbildning. Under en månad ska jag nu ha två veckors praktik i en klosterträdgård i Ystad, två veckors praktik vid Hovdala slott samt arbeta med mitt examensarbete.

Det känns fint att få komma hem till familjen ett tag, jag saknar de så och inte minst min Melwin. Under denna månad hoppas jag på att kunna blogga en hel del både om mina praktikplatser och mitt projekt. Hoppas ni vill följa mig. (Bilden ovan på mig och Melwin togs för ett år sedan.)

Posted in Fotografier, Mina skoldagar. RSS 2.0 feed.

One Response to Från Kungsbacka till Skåne

  1. Louise Persson says:

    Välkommen hem :-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *