De små ska också få

I helgen hängde jag upp mat till de små fågelvännerna, de får inte glömmas bort mitt i allt julstök. I päronträdet utanför min stuga hängde jag maten så att jag kan kika på fåglarna från köksfönstret. Jag blir så lycklig över att få se hur de kämpar med talgbollarna, hackar i äpplena på marken eller bråkar om ett solrosfrö. I morse var det himla många fåglar kring trädet… jag lovar att det var så… tills jag kom utspringandes med kameran i famnen…

Posted in Allt annat. RSS 2.0 feed.

One Response to De små ska också få

  1. Louise Persson says:

    Jag har gjort samma sak utanför mitt köksfönster. Hos mig står det ett päronträd där jag hängt upp talgbollar. Jag kompletterade även med en havrekärve och ett fågelbord för mindre frön (hirs) till de minsta fåglarna. Det är som terapi att se småfåglarna när man stökar i köket. Jag kan inte alla arter men många är det och ALLA blir som små kompisar :-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *