Knut tar julen ut

Trettonde januari, tjugo dagar efter jul eller tjugondag Knut har tidigare i veckan burit julen ut men inte hos mig ännu. Kransarna av lingonris och adventsljusstaken pryder fortfarande mitt fönster. Den lilla granen jag satte i köksfönstret i en glasburk är fortfarande grön och fin och i veckan har jag kunnat skörda granskott på den. Tänk! En julgran i en glasburk i köket som ger mig syrligt goda granskott att ha i salladen! Knut får vänta lite till innan julen ur min stuga flyttas ut.

Posted in Återbruk, självhushållning och miljötankar, Husliga ting och design, Köksstök och recept, Naturens skafferi, Trädgården. RSS 2.0 feed.

One Response to Knut tar julen ut

  1. Lollo says:

    Det är samma sak här. Jag har fortfarande adventsstjärnorna kvar i fönsterna. Blir så mörkt när man tar ner dem. De röda gardinerna får också vara kvar och den fina vävda röda duken som jag fick av svärmor i julklapp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *