Stolt

30052015-_DSC2481

Jag kan inte annat än bli lite stolt. Hvilan Utbildning, den trädgårdsskola i Åkarp som jag arbetar för här i Stockholm och som även är min gamla gymnasieskola, lyckades i helgen få första pris och Allers trädgårdsidépris för bästa utställningsträdgård på Malmö Garden Show. Ett himla stort grattis! Ni är så galet duktiga! Tyvärr kunde jag inte åka ned till Skåne i helgen för att kika på trädgården men min mamma var där och tog några bilder åt mig och er. ”Grönska i glömska” hette trädgården. Åter igen ett stort grattis!

Från en stolt kollega.

Posted in Återbruk, självhushållning och miljötankar, Husliga ting och design, Mina arbetsdagar, Mina skoldagar, På besök borta, Trädgården. RSS 2.0 feed.

One Response to Stolt

  1. Lollo says:

    De fick även priset publikens val! Och det måste ju nästan slå ännu högre. Grattis till en superfin trädgård Hvilan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *