Tisdagspresent

16062015-_MG_6299

”Jag vill ha en sådan diskborste som du har”, fick jag höra av min käresta för ett tag sedan. Användbara presenter och inte minst något som kan göra stunden vid diskberget lite roligare är bra ting så jag åkte till butiken och köpte en diskborste till honom. En extra borste som är himla bra när matrester fastnat lite hårdare samt ett par disktrasor som ska tåla att tvättas i tvättmaskin lite fler gånger fick han också.

16062015-_MG_6306

Något omslagspapper hade jag inte men ett tomt havregrynspaket gick minst lika bra. Man tager vad man haver. Tänk att man kan bli så tacksam för en diskborste! Fina du, Albin!

16062015-_MG_6288

Posted in Husliga ting och design, Små funderingar. RSS 2.0 feed.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *