Nya ögon

13082015-IMG_5135

För tre och ett halvt år sedan fick jag mina första glasögon. Att jag somnade när jag skulle läsa en bok, hade svårt för att fästa blicken när jag körde bil och att allt som var svart kändes grått gjorde att jag ville testa att gå till optikern för att testa min syn. Nu började jag åter igen känna att min syn blivit lite sämre så för någon vecka sedan promenerade jag till optikern i Stockholm. Lite sämre syn så ett par nya bågar blev det. Denna gång rundare och lite mer markerade. Brunt och guld.13082015-IMG_5139-2

Posted in Mitt klädskåp, Små funderingar. RSS 2.0 feed.

3 Responses to Nya ögon

  1. Lollo says:

    Himla fina på dig!

  2. Sophia says:

    Otroligt fina Frida! :D

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *