Adventsgrönt i vas

23112015-_MG_9996Snart är det advent. Julkalendern, lussekatter, mjuk pepparkaka, tända ljus, dofter. Några hyacinter i vas flyttade idag in i min stuga och får nu pryda mitt köksbord samt ovanpå pianot. Jag har sköljt hyacinternas rötter rena från jord och sedan satt lökarna i gamla syltburkar och flaskor. Om en vecka kommer hyacinternas söta doft fylla min boning.

Posted in Husliga ting och design, Trädgården. RSS 2.0 feed.

3 Responses to Adventsgrönt i vas

  1. Malin says:

    Hur gör du sen när hyacinterna växer? Mina brukar alltid välta efter ett tag om jag har dem i hyacintvas eller liknande. Har du något stöd eller blir det en del av installationen? :-)

  2. Lollo says:

    Lussekatter och mjuk pepparkaka är vääääldigt gott!!!!

  3. Men Hej där! Vilken underbar blogg, att jag inte hittat hit tidigare!! Vad roligt att du varit inne och kikat hos mig :) Vi hörs mera, det är jag säker på! //Hanna (Bland skog och hav)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *