Mörkrets sista dagar

© Sven Persson / swelo.se

Tiden efter tjugondag Knut, då jul och ljus har städats ut, fram tills vårens tecken börjar knacka på dörren, tycker jag är en tung period. Men nu har isarna lagt sig på både sjöar och hav. Underbart! Vardagarna tillbringar jag i hufvudstaden och helgerna har jag rest hem till Skåne för att finna lite ny ork och andas landsbygdsluft. Skidåkning, promenader och långfärdsskridskoåkning om vart annat. Datorn avstängd hela helgerna. Utomhus dygnets ljusa timmar i skog och mark. Unna sig en timme extra sömn om natten. Lite till, förhoppningsvis med snö och kyla, sedan kommer vårens tecken.

© Sven Persson / swelo.se© Sven Persson / swelo.se© Sven Persson / swelo.se © Sven Persson / swelo.se © Sven Persson / swelo.se

Posted in Fotografier, På besök borta, Små funderingar. RSS 2.0 feed.

One Response to Mörkrets sista dagar

  1. Ine says:

    Jeg har det på akkurat samme måte (og skrev nettopp et blogginnlegg om det samme, hihi!). Vinteren er så vakker, men også tung. Tenk – om et par måneder begynner våren så smått, det blir fint <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *