Är du alltid så glad?

31122008-_1030623

Är du alltid så glad? Den frågan får jag titt som tätt av folk i min närhet. I måndags kväll när jag var på min danskurs i lindy hop kom frågan på nytt från en man i min dansgrupp. Är du alltid så glad? Ja, när jag känner mig glad inombords och trivs i sammanhanget är jag det. Jag tycker om att vara glad. Att vara glad är roligt. Man liksom fylls av en sådan härlig känsla inombords. Och det bästa av allt är att den där glädjen i stort sett alltid smittar av sig till andra runt omkring en. När jag tycker om något jag ser, gör eller hör märks det på mig. Lika så när jag får vara bland personer jag tycker om eller som ger mig en positiv känsla. Jag är inte alltid glad. Som alla dödliga har även jag dagar då man bara skulle vilja dra täcket över huvudet, gråta en skvätt och hoppas på att dagen går över fort som attan. Men för det mesta är jag glad, så nu vet ni det.

Posted in Små funderingar. RSS 2.0 feed.

2 Responses to Är du alltid så glad?

  1. Louise Persson says:

    Det finns ett ordspråk som jag gillar ”Försök att göra någon glad varje dag, om det så bara är dig själv”.
    Och attans vad det gör skillnad! ;-)

  2. Håller med dig helt och hållet! Allt blir så himla mycket roligare när man är glad. Och personligen så gillar jag glada människor mer än trumpna, och det tror jag att de flesta gör. :)
    Kram Sofia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *