Kanelsulor i snörkängorna

08022016-_MG_7022

Alla blogginlägg behöver inte se så perfekta ut, mina skosulor på bilden ser allt annat än mysiga ut, men det är ju faktiskt så skosulor ser ut efter flitig användning. För något år sedan fick jag ett par skosulor av min mor, ett par skosulor som doftar kanel. Jag tar ut mina fötter ur mina läderkängor efter en hel dag i samma par skor och det luktar kanelbulle. Förstår ni hur bra det är! Kanel är bakteriedödande och ökar cirkulationen – värmande. Kanske skulle man ta och sy sig ett par sulor till fast med andra kryddor?08022016-_MG_7011

Posted in Återbruk, självhushållning och miljötankar, Husliga ting och design, Mina arbetsdagar, Naturens skafferi, Trädgården. RSS 2.0 feed.

5 Responses to Kanelsulor i snörkängorna

 1. Matilda says:

  Vad fiffigt med kanelinlägg! Gjorde din mor dem själv eller går de att köpa? /mvh väldigt ohändig person….

 2. Louise Persson says:

  Fridas mamma skriver: – Jag köpte kanelsulorna till mig och Frida via ekosam.se. Ett trädgårdsföretag där jag deltagit i kurser vid flera tillfällen. Det är något år sedan nu, men det går säkert att kontakta honom och fråga.

 3. Haha men åh, nu vill ju jag också ha kaneldoftade skosulor ;)

 4. Matilda says:

  Tack för svar Louise! :)

 5. anna says:

  Hej kanelsulor brukar finnas på större marknader, men finns på HOMESHOP´s hemsida : https://www.homeshop.se/Sulor-Lebenskraft-585414.aspx

  Jag, mina föräldrar och vänner använder sådana. Mycket nöjd. Har använt i många år. Tar effektivt bort fotsvetts lukt..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *