Vykort

09022016-_MG_7106Ett litet tips!

Ett litet akvarellblock i A6 (105 x 148 mm) är perfekt när man ska göra egna vykort. Måla med färg, klipp och klistra eller pressa växter och fäst på kortet. Gör tillsammans med barnen eller gör ett kort med en tanke som du spontant vill skicka till en person som betyder något speciellt för dig. Att göra egna kort eller att skicka ett handskrivet brev behöver inte vara särskilt ambitiöst; då kommer du antagligen inte att skicka iväg särskilt många. Inte heller tror jag att man blir gladare för ett kort med två timmars arbete bakom tillskillnad från ett kort med fem minuter. Det är tanken som räknas. Att man har tänkt på någon. Att personen i fråga betyder något för dig. Tack fina ni som skickar handskrivna brev till mig. Jag blir lika varm i hjärtat varje gång.

Posted in Husliga ting och design, Små funderingar. RSS 2.0 feed.

3 Responses to Vykort

  1. Smart tips! Roligare att göra själv :)

  2. Moa says:

    Tycker det mesta känns mer betydelsefullt om det är handgjort & att få handskriva brev är ju underbart verkligen!

  3. Louise Persson says:

    Och så kan man ju rama in dem :-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *