Februari i Saltsjöbaden

13022016-_MG_7534

Så var det vitt på marken igen. Det känns verkligen så där härligt vårvintrigt utomhus. Fåglarna kvittrar och solen värmer. I morgon kommer min kära mor och far på besök så jag har passat på att plantera om mina krukväxter idag eftersom jag ändå skulle städa inför deras besök. Mina trasmattor hängde jag ut på trappräcket utanför min stuga. När jag hade städat av golvet i stugan lade jag på mattorna igen. Det är något visst med textilier som fått hänga utomhus och vädras, mattor som tvätt. Att gå på en kall matta, att få ta på sig en klänning som torkat av vind och sol eller att på kvällen få krypa ned i en nybäddad säng med svala lakan direkt från tvättlinan.
13022016-_MG_7577

Under mitt köksfönster står mina trädgårdsmöbler och väntar på att det ska bli vår.

13022016-_MG_7557På trappan står krukor med rester från föregående års växtlighet. På trappräcket sitter ännu trådarna kvar som det förra sommaren klättrade underbart vackra luktärtor i alla dess färger på.

Posted in Husliga ting och design, Små funderingar, Trädgården. RSS 2.0 feed.

One Response to Februari i Saltsjöbaden

  1. Elisabet :) says:

    Ser så himla mysigt ut att bo som du gör. I en egen liten stuga!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *