Vänners dag

12102014-_MG_9959

Den 14 februari. Alla hjärtans dag. När jag studerade naturmedicin lärde mina klasskamrater Anna och Subhadra mig, som hade finlandssvenskt och finskt ursprung, att man i Finland kallade Alla hjärtans dag för Vänners dag eller Vändagen. Ett himla fint namn på denna dag! Dessa tre bilder på mig och min familjs ena hund, Melwin, togs för drygt ett år sedan på Öckerö utanför Göteborg. Kram på alla vänners dag Melwin – du är en av mina mest trogna och fina vänner. Och kram på alla er som kikar in här då och då och fortsätter att följa mig genom mitt liv. 12102014-_MG_9958 12102014-_MG_9964

Posted in Små funderingar. RSS 2.0 feed.

2 Responses to Vänners dag

  1. Moa says:

    Så mycket bättre att kalla det vändagen! Fast man borde nästan kalla det kärleksdagen eller liknande egentligen tycker jag :) eftersom det involverar kärleken till en partner, vän, ett djur osv :)

  2. cat says:

    Underbara foton på vacker vänskap!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *