Testund på trappan

16022016-_MG_7629

Idag kikade solen fram och med sig hade den den där härliga vårvintervärmen. Jag passade på att ta en kopp te ute på trappan. Lutade mig mot husväggen och kände solens värme. Än är det kallt och efter en stund, fast än att jag satt på ett renskinn och hade tjocka jackan och ylletröjan på mig, fick jag gå in i stugan igen. Även den lilla stunden på trappan i solen är värt mycket. Kanske blir den längre snart.

16022016-_MG_7634

Posted in Små funderingar, Trädgården. RSS 2.0 feed.

3 Responses to Testund på trappan

  1. Juliane says:

    Underbara bilder! Själv satt jag bakom huset i solen med en kopp kaffe idag och drömde mig bort till varmare dagar. Snart kan vi ställa pelargonerna på trappan och vattna tomatplantorna…

  2. Lollo says:

    Även jag tog en kopp kaffe och en kanelbulle ute i dag i husets söderläge. Liiiite vårkänslor var det… I alla fall innan solen försvann bakom träden och man blev påmind om att det faktiskt bara är mitten av februari :-)

  3. Matilda says:

    ser härligt mysigt ut. Snön är som bäst när solen kommer fram.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *