Andraklassens snålis

13032016-snålisJag försöker så ofta jag kan åka hem till min familj i norra Skåne. Nästa helg är det dags igen, då för att vara ute i skogen och arbeta med motorsåg och röjsåg tillsammans med min far. Idag på förmiddagen satt jag och bokade tågresa hem. Jag tycker om att åka tåg. Jag bokar alltid fönsterplats och när det går även tyst salong. Man kan sitta och titta ut på landskapet som sveper förbi fönstret eller finna ro till arbete vid datorn. Jag skrattade för mig själv när jag såg vad SJ kallade mig på min biljett hem från Skåne – ”2kl snålis”. Andraklassens snålis, det är jag det.

Posted in Små funderingar. RSS 2.0 feed.

One Response to Andraklassens snålis

  1. Lollo says:

    Hi hi! Helt underbart. Jag ska också vara en snålis nästa resa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *