Koppfråga

28042015-_MG_4993

Jag får av er en del frågor angående dessa koppar – vem tillverkaren är osv. Himla roligt att ni finner de lika fina som jag finner. Man blir så glad av att dricka sitt morgonte ur dem. Dessvärre måste jag berätta för er att de är köpta i en andrahandsbutik i Stockholm och att de är handmålade. Ett skrivstils-E står handskrivet på kopparna och faten. Tack snälla du som har målat dessa koppar som nu får skänka mig glädje (och er läsare via mina bilder).28042015-_MG_5004

Posted in Återbruk, självhushållning och miljötankar, Husliga ting och design. RSS 2.0 feed.

One Response to Koppfråga

  1. Juliane says:

    Vilka underbara koppar! Jag kan förstå att det är en glädje att dricka morgonteet ur dem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *